Waarom lessen bij Johns Rijopleiding? Hierom:

Hoog slagingspercentage

 

Afgelopen jaren slaagde 70% van onze leerlingen tijdens hun éérste rijexamen. Dat is bijna 20% hoger dan bij een gemiddelde rijschool in Tilburg!

Volgens cijfers van het CBR ligt het Tilburgs gemiddelde tussen de 46% en de 50%.

Door CBR aanbevolen lesmethode


Onze rijschool werkt volgens de RIS-methode. Het CBR beveelt deze lesmethode aan. RIS staat voor Rijopleiding in Stappen.

De rijlessen volgens RIS zijn ingedeeld in 4 modules:

  • De auto bedienen en beheersen
  • Eenvoudige manoeuvres en verkeerssituaties
  • Moeilijke bediening, beheersing, manoeuvres en situaties. (Tussentijdse toets CBR / proefexamen)
  • Veilig en verantwoord rijden (o.a. bij gladheid). Rijexamen CBR.

Bekijk de mogelijkheden

Relaxte proefles

Wij vinden een relaxte proefles heel belangrijk, omdat je kennis maakt met jouw instructeur en je vragen kunt stellen. Tijdens de proefles krijgt de instructeur een goed beeld van wat je al kunt en wat je nog moet leren. Zo kunnen zij een goede inschatting geven van het aantal lessen dat je nodig hebt. Samen jouw ouders/verzorgers kies je het beste pakket. Heb je toch geen klik hebt met deze instructeur of onze rijschool? Geen probleem, dan ben je een ervaring rijker!

Proefles aanvragen

Flexibele rijlessen

Om optimaal rendement uit jouw rijles te halen is het belangrijk dat de les niet te lang of te kort duurt. Uit onze jarenlange ervaring is gebleken dat een lesduur van 75 minuten het beste resultaat oplevert. In deze tijd heeft iedereen een volle agenda, daarom bieden wij flexibele rijlessen aan. 60, 75 of 90 minuten, wij kijken samen wat passend is in je agenda. We werken met een 36 of 42 uur pakket. Waardoor de rijlessen flexibel kunnen zijn. Er is zelfs de mogelijkheid om 1 keer per week zelf je rijles in te plannen!

Ben je al nieuwsgierig geworden naar ons?

 

Neem contact met ons op of stuur een WhatsApp

Rijlessen met vaste instructeur

Wij vinden het belangrijk dat je lest met een vaste instructeur. Je leert elkaar kennen waardoor jij als leerling meer op je gemak bent. Omgekeerd geldt dit natuurlijk ook. Wij leren zowel jouw sterke punten kennen, maar de punten waar wij nog wat extra aandacht aan moeten besteden. Wij weten of jij bijvoorbeeld moeite hebt met parkeren of juist met inhalen. Daar heb jij voordeel van!

Faalangst, autisme of ADHD?

Heb jij faalangst, autisme of ADHD? Dan is het halen van je rijbewijs voor jou nog vaak een grotere uitdaging dan voor een andere leerling. Bij Johns Rijopleiding denken wij niet in beperkingen maar in mogelijkheden en staat de leerling altijd bij ons centraal.

Wil jij weten hoe jij hier voordeel van kunt hebben? Neem dan contact op met onze instructeurs die gespecialiseerd zijn in het omgaan met faalangst, autisme en ADHD.

Gebruik van
slimme rijschool software


Onze rijschool gebruikt de meest moderne rijschool software. Daardoor kunnen jij en jouw ouders/verzorgers alle gegevens online inzien.

Wat zijn hier jouw voordelen hiervan?

  • Jouw gegevens, jouw vorderingenkaart en jouw geplande rijlessen vind je zelf makkelijk online in de app.

  • Aan het begin van de opleiding vul je een beschikbaarheidsformulier in. Hierdoor weten wij precies wanneer jij wil/kan rijlessen en waar je opgehaald wilt worden (thuis, op school of werk).

rijbewijs app bij onze rijschool in tilburg

Bij jou in de buurt

 

Wij geven autorijles in een groot gedeelte van Midden-en West-Brabant. Wij geven relatief veel rijlessen in Tilburg, maar ook in de omliggende gemeenten hebben wij veel leerlingen. Dit betekent dat wij altijd bij jou in de buurt rijden. Hierdoor kennen wij de verkeers­situaties in jouw woonplaats op ons duimpje.

Wil je de mogelijkheden even persoonlijk bespreken?

Ga naar contactgegevens

vrb logo

In Tilburg zijn er best veel rijscholen. Waarom zou je dan kiezen voor ons? Hopelijk ben je overtuigd door de redenen die hierboven staan. Je weet nu precies wat je van onze rijschool kunt verwachten. Heb je toch nog vragen?

Neem dan even contact met ons op of vraag een proefles aan!